Европейски Съюз Финансирането се предоставя посредством “Европейския механизъм за микрофинансиране ПРОГРЕС”, създаден от Европейския Съюз Европейски механизъм за микрофинансиране ПРОГРЕС

Безлихвено бизнес финансиране

ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ НА МАЛКИЯ БИЗНЕС

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КОНКУРСА ЗА БЕЗЛИХВЕНО ФИНАНСИРАНЕ

ВСЕКИ ЛИ МОЖЕ ДА УЧАСТВА В КОНКУРСА?

Да, ако сте амбициозен предприемач, собственик на малък бизнес или земеделски производител и имате идеи за развитие на своя бизнес. 

 

КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛЯ АКО УЧАСТВАМ В КОНКУРСА ЗА БЕЗЛИХВЕНО ФИНАНСИРАНЕ? 

Имате възможност да сте един от петимата отличени финалисти, които ще получат безлихвено бизнес финансиране в размер до 25 000лв. за реализиране на вашата бизнес идея или проект, която:

Спечелилите проекти ще бъдат оповестени и по този начин вашия бизнес ще се рекламира безплатно. Всички други класирани проекти могат да получат възможонст за реализация чрез финансиране при преференциални условия от УСТОИ Бизнес кредит 1.

 

КАКВО ДА НАПРАВЯ, ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧВА В КОНКУРСА?

За да участвате в конкурса за безлихвено бизнес финансиране "Кажи идеите си на глас" 2018г. можете да:

Ще получите съдействие от нашите представители по места, за да съумеете да представите най-добре вашата бизнес идея или проект; 

При необходимост винаги може да се свържете с нас и на телефон 0700 17 005 (на цената на един градски разговор);

Общи Условия за участие

 

В КАКЪВ СРОК МОГА ДА ПОДАМ ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА? 

Кандидатурите ще се приемат до 15.06.2018г. като след това комисия ще излъчи победителите от конкурса "Кажи идеите си на глас" 2018г.

Подайте Заявка за участие и спечелете с УСТОИ Бизнес кредит1! 

 

КАК ДОБРАТА БИЗНЕС ИДЕЯ МОЖЕ ДА СЕ ФИНАНСИРА БЕЗ ЛИХВА
Историята на един победител

Казвам се Елизабет Якупова и съм предприемач от 20г. Родих се и израснах сред тайните на грънчарското колело. На занаята научих и съпруга си, а децата ни вече са четвърто поколение грънчари.

През годините работа сме се изправяли пред различни предизвикателства в бизнеса. Научихме, че за да успяваме и да продължаваме да се борим, в бизнеса освен от упорит труд се нуждаем и от сигурен партньор, а ние го намерихме в лицето на УСТОИ Бизнес кредит 1.

В конкурса „Кажи идеите си на глас“ се включихме за първи път през 2017г. Проектът, с който участвахме нарекохме „Българско народно творчество“, защото чрез него искахме да разкрием пред повече хора възможностите на грънчарското колело, което е част от автентичен български занаят.

Не се колебахме много, когато получихме покана за участие в конкурса и както се казва решихме, участвахме и спечелихме. Нашият отличен проект вече се реализира и новата ни работилница приема първите си ученици.

За това не се колебайте и дерзайте!

Аз се доверих на УСТОИ Бизнес кредит 1 и продължавам смело напред!

УСТОИ АД е пълноправен член на:


Европейската мрежа за микрофинансиране

Център за микрофинансиране

ФИНАНСИРАНЕТО СЕ ПРЕДОСТАВЯ ПОСРЕДСТВОМ “ЕВРОПЕЙСКИЯ МЕХАНИЗЪМ ЗА МИКРОФИНАНСИРАНЕ ПРОГРЕС”, СЪЗДАДЕН ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

УСТОИ АД е създадено
с подкрепата на: