Европейски Съюз Финансирането се предоставя посредством “Европейския механизъм за микрофинансиране ПРОГРЕС”, създаден от Европейския Съюз Европейски механизъм за микрофинансиране ПРОГРЕС
>
> БЕЗЛИХВЕНО БИЗНЕС ФИНАНСИРАНЕ
26.04.2018

БЕЗЛИХВЕНО БИЗНЕС ФИНАНСИРАНЕ

ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ НА МАЛКИЯ БИЗНЕС

От 1998 г. УСТОИ Бизнес кредит 1 подпомага развитието на малкия бизнес в България чрез предоставяне на постоянен, качествен и своевременен достъп до финансови услуги. Дейността на Дружеството се подпомага от Европейския Инвестиционен фонд . Средствата, отпускани за развитието на дребните предприемачи и земеделските производители са по линия на Програмата за микрофинансиране ПРОГРЕС на Европейския съюз.

Ние разбираме, че предприемчивите собственици на бизнес имат необходимост от изгодни финансови средства и НАВРЕМЕННА ПОДКРЕПА. В допълнение на изгодния финансов ресурс, който предоставяме на дребни предприемачи и фермери, ние стартираме за пета поредна година Конкурс за безлихвено финансиране на бизнес проекти със социално значение „Кажи идеите си на глас“ 2018.

От 2014 г. чрез конкурса бяха подкрепени общо 26 проекта на обща стойност от 510 660 лв., които получиха безлихвено финансиране от УСТОИ Бизнес кредит 1.

Желаещите да участват в конкурса за безлихвено финансиране на бизнес проекти могат да го направят по няколко начина:

  • Да посетят офис на УСТОИ Бизнес кредит 1 в градовете София, Перник, Плевен, Велико Търново и Пловдив и заедно представител да Дружеството да попълнят бланката за участие;
  • Да кандидатстват онлайн Online като изтеглят Заявка за участие и я изпратат попълнена на microfinance@ustoi.org

Един от спечелилите през 2017г. и вече реализирани проекти е на предприемчивата Елизабет Якупова.

„Казвам се Елизабет Якупова и съм предприемач от 20г. Родих се и израснах сред тайните на грънчарското колело. На занаята научих и съпруга си, а децата ни вече са четвърто поколение грънчари.

През годините работа сме се изправяли пред различни предизвикателства в бизнеса. Научихме, че за да успяваме и да продължаваме да се борим, в бизнеса освен от упорит труд се нуждаем и от сигурен партньор, а ние го намерихме в лицето на УСТОИ Бизнес кредит 1.

В конкурса „Кажи идеите си на глас“ се включихме за първи път през 2017г. Проектът, с който участвахме нарекохме „Българско народно творчество“, защото чрез него искахме да разкрием пред повече хора възможностите на грънчарското колело, което е част от автентичен български занаят.

Не се колебахме много, когато получихме покана за участие в конкурса и както се казва решихме, участвахме и спечелихме. Нашият отличен проект вече се реализира и новата ни работилница приема първите си ученици.

За това не се колебайте и дерзайте!

Аз се доверих на УСТОИ Бизнес кредит 1 и продължавам смело напред!“

Сега думата има малкия бизнес!

Включете се и вие в конкурса "Кажи идеите си на глас" 2018г. като изпратите своята идеия към УСТОИ Бизнес кредит 1 до 15.06.2018г.

Успех в бизнеса!

 

УСТОИ АД е пълноправен член на:


Европейската мрежа за микрофинансиране

Център за микрофинансиране

ФИНАНСИРАНЕТО СЕ ПРЕДОСТАВЯ ПОСРЕДСТВОМ “ЕВРОПЕЙСКИЯ МЕХАНИЗЪМ ЗА МИКРОФИНАНСИРАНЕ ПРОГРЕС”, СЪЗДАДЕН ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

УСТОИ АД е създадено
с подкрепата на: