Европейски Съюз Финансирането се предоставя посредством “Европейския механизъм за микрофинансиране ПРОГРЕС”, създаден от Европейския Съюз Европейски механизъм за микрофинансиране ПРОГРЕС
>
> БЕЗЛИХВЕНО БИЗНЕС ФИНАНСИРАНЕ – НОВО КЛАСИРАНЕ 2018г.
15.08.2018

БЕЗЛИХВЕНО БИЗНЕС ФИНАНСИРАНЕ – НОВО КЛАСИРАНЕ 2018г.

Конкурсът „Кажи идеите си на глас“ 2018г. е възможност на собствениците на малък бизнес да реализират проектите си за развитие чрез безлихвено финансиране.

УСТОИ Бизнес кредит 1 вече предостави финансиране на участниците в конкурса, които отговарят на оповестените условия. Както беше обявено на старта на конкурса, специална комисия разгледа  всички кандидатури за участие в конкурса като оцени представените бизнес проекти.

След отпадане на някои от първоначалните победители, комисията на конкурса обяви и окончателно класираните проекти:

  • Венцислав Евгениев, Проект „Производство на фуражни пелети и пелети за отопление“, гр. Перник – финансиран в размер на 25 000 лв.
  • Красимир Димитров, Проект „Изграждане на леглова база към МЦ "Оxsidia", гр. Велико Търново– финансиран в размер на 25 000лв.
  • Десислава Стоева, с Проект „Нова Еко фурна“, Перник – финансиран в размер на 25 000 Лв.

За 5-те години по линия на конкурса, УСТОИ Бизнес кредит 1 подкрепи 29 бизнес проекта като предостави безлихвено финансиране на обща стойност в размер на 585 660 лв.

Очаквайте следващите ни публикации по темата, за да проследим заедно развитието на проектите, както и да разберете нещо повече за финалистите в конкурса за 2018г.

Пожелаваме им успех!

 

УСТОИ АД е пълноправен член на:


Европейската мрежа за микрофинансиране

Център за микрофинансиране

ФИНАНСИРАНЕТО СЕ ПРЕДОСТАВЯ ПОСРЕДСТВОМ “ЕВРОПЕЙСКИЯ МЕХАНИЗЪМ ЗА МИКРОФИНАНСИРАНЕ ПРОГРЕС”, СЪЗДАДЕН ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

УСТОИ АД е създадено
с подкрепата на: