НОВО КЛАСИРАНЕ ЗА 2017 г.

Конкурсът „Кажи идеите си на глас“ 2017г. предостави възможност на собствениците на малък бизнес да се възползват от възможността за безлихвено финансиране на техните проекти и идеи.

Устои Бизнес кредит 1 вече предоставя на участници в конкурса средствата, които бяха поискани в одобрени и класирани от комисията кандидатури.

Всички останали класирани участници в „Кажи идеите си глас“ 2017 също получават възможност за реализиране на бизнес проектите си, като получат финансиране на преференциални условия.

Ето и кои са първите подгласници на победителите, които получават възможност за безлихвено финансиране на своите бизнес проекти:

1. Тодор Николов,  Велико Търново се класира, като първи подгласник с идеята си „Цех за европалети и пелети“

2. Вълко Вълчев, Велико Търново спечели възможност за реализация на проекта си „Модернизиране на моята ферма от 3-та в 1-ва категория“

3. Елизабет Якупова, София се класира с идеята си „Българско народно творчество“

4. Велизар Витков, Плевен се класира с идеята си „Магазин за месо“

Всеки от тях може да се възползва от предоставената възможност за осъществяване на своя проект, като в срок до 15.09.2017 г. подаде искане за бизнес финансиране в съответния офис на Дружеството.

Честито на печелившите! 


01.08.2017

« Назад към всички публикации
USTOI JSC is a member of European Microfinance Network and The Microfinance Centre
"Business credit 1" is a trademark of USTOI JSC USTOI JSC is an administrator of personal data under the LPPD reg.№15466 USTOI JSC is a financial institution under the CIA reg.№ BGR00098

Funding is provided through a "European Progress Microfinance Facility" created by the European Union

.
Ustoi Ltd is created with the support of:
Accepted payment methods Visa and MasterCard
Резултат с изображение за visa

USTOI PLC 2016 All rights reserved.
Powered by Website.bg